Video: Dirk Kuyt enkele dagen na bruiloft voor de rechter gesleept door ex-partner

Video: Dirk Kuyt enkele dagen na bruiloft voor de rechter gesleept door ex-partner

Woensdag 20 december 2023 om 20:28

Dirk Kuyt wordt door zijn voormalige vrouw Gertrude, met wie hij 22 jaar getrouwd is geweest, voor de rechter gedaagd. Dit gebeurt slechts een week nadat de voormalige profvoetballer in het huwelijksbootje is gestapt met zijn nieuwe partner.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Dirk Kuyt</em> enkele dagen na <em>bruiloft</em> voor de rechter gesleept door <em>ex-partner</em> Dirk Kuyt wordt door zijn voormalige vrouw Gertrude, met wie hij 22 jaar getrouwd is geweest, voor de rechter gedaagd. Dit gebeurt slechts een week nadat de voormalige profvoetballer in het huwelijksbootje is gestapt met zijn nieuwe partner. Tekst gaat verder onder de video. Juridische procedureGertrude heeft een juridische procedure gestart met betrekking tot niet-gespecificeerde afspraken die tijdens hun scheiding zouden zijn gemaakt. Dirk Kuyt heeft laten weten 'te balen' dat de rechtszaak met zijn ex-vrouw Gertrude in de openbaarheid is gekomen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Dirk Kuyt is getrouwd met zijn Kate Bekijk deze video » Tim Klijn ligt dubbel na het horen grap over huwelijk van Dirk Kuyt: 'Liefde op zijn tweede gezicht!' Bekijk deze video »
TV :
Video: Dirk Kuyt enkele dagen na bruiloft voor de rechter gesleept door ex-partner

Juridische procedure
Gertrude heeft een juridische procedure gestart met betrekking tot niet-gespecificeerde afspraken die tijdens hun scheiding zouden zijn gemaakt. Dirk Kuyt heeft laten weten 'te balen' dat de rechtszaak met zijn ex-vrouw Gertrude in de openbaarheid is gekomen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's