Steenrijk, Straatarm: vader wordt teruggefloten door kinderen: "Deze is echt heel duur"

Steenrijk, Straatarm: vader wordt teruggefloten door kinderen: "Deze is echt heel duur"

Donderdag 21 december 2023 om 08:33

In Steenrijk, Straatarm ruilt alleenstaande moeder Siska met haar meiden hun huis voor een weekje met dat van de familie van Helden. Maar dat niet alleen, de tweede helft van de week mogen zij in het vakantiehuis aan zee verblijven.

Kaas
Terwijl Siska en haar dochters zich vergapen aan alle luxe, ervaart de familie van Helden hoe het is om met weinig geld te moeten leven. Vader van Helden heeft het moeilijk tijdens het boodschappen doen. Hij wil graag kaas kopen en dan geen smeerkaas. "Deze is echt heel duur", aldus de prijsbewuste kids met rekenmachine in de hand.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: vader wordt teruggefloten door kinderen: &quot;Deze is echt heel duur&quot; In Steenrijk, Straatarm ruilt alleenstaande moeder Siska met haar meiden hun huis voor een weekje met dat van de familie van Helden. Maar dat niet alleen, de tweede helft van de week mogen zij in het vakantiehuis aan zee verblijven. KaasTerwijl Siska en haar dochters zich vergapen aan alle luxe, ervaart de familie van Helden hoe het is om met weinig geld te moeten leven. Vader van Helden heeft het moeilijk tijdens het boodschappen doen. Hij wil graag kaas kopen en dan geen smeerkaas. "Deze is echt heel duur", aldus de prijsbewuste kids met rekenmachine in de hand. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig Bekijk deze video » Kijkers onder de indruk van straatarm gezin Matteeva in Steenrijk, Straatarm (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: arm gezin stapt direct in bloedsnelle Porsches, rijke moeder in tranen Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's