RTL Nieuws: wolven klimmen over hekken Hoge Veluwe (video)

RTL Nieuws: wolven klimmen over hekken Hoge Veluwe (video)

Donderdag 21 december 2023 om 18:57

<em>RTL Nieuws</em>: wolven klimmen over hekken Hoge Veluwe (video) Slecht nieuws voor Nationaal Park de Hoge Veluwe: daar weten wolven over de hekken te klimmen. De leiding van het park probeert de dieren al tijden te weren, maar ze zijn creatief geworden. Inmiddels is het DNA van 15 verschillende wolven al gevonden in het park en daarmee lijkt het hek van de dam. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video) Bekijk deze video » Zien: avonturiers in Castricum trotseren Storm Pia en zwemmen in zee (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: wolven klimmen over hekken Hoge Veluwe (video)

Slecht nieuws voor Nationaal Park de Hoge Veluwe: daar weten wolven over de hekken te klimmen. De leiding van het park probeert de dieren al tijden te weren, maar ze zijn creatief geworden. Inmiddels is het DNA van 15 verschillende wolven al gevonden in het park en daarmee lijkt het hek van de dam.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's