Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video)

Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video)

Donderdag 21 december 2023 om 17:42

<em>Hart van Nederland</em>: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video) In Zwolle is donderdagmiddag iemand doodgeschoten, meldt de politie. De politie zoekt momenteel naar de dader, meldt Hart van Nederland. De schietpartij vond plaats bij de Glenn Miller Flat in Zwolse wijk Holtenbroek. Volgens regionale media was de schietpartij in de Zwolse wijk Holtenbroek bij een flat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Agent houdt Kimberley voor de gek met blaastest op portofoon (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Enorme ravage na auto-ongeluk in Dorst: brandweer bevrijdt persoon uit voertuig Bekijk deze video » Lichaam gevonden in Van Starkenborghkanaal in Groningen, mogelijk van 25-jarige Thomas Bekijk deze video »
Nieuws :

In Zwolle is donderdagmiddag iemand doodgeschoten, meldt de politie. De politie zoekt momenteel naar de dader, meldt Hart van Nederland. De schietpartij vond plaats bij de Glenn Miller Flat in Zwolse wijk Holtenbroek. Volgens regionale media was de schietpartij in de Zwolse wijk Holtenbroek bij een flat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's