Hart van Nederland: spookrijder veroorzaakt botsing op A50 bij Valburg (video)

Hart van Nederland: spookrijder veroorzaakt botsing op A50 bij Valburg (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 14:00

<em>Hart van Nederland</em>: spookrijder veroorzaakt botsing op A50 bij Valburg (video) Op de A50 bij Valburg heeft vrijdagavond even voor middernacht een ongeluk plaatsgevonden door een spookrijder, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande video. De spookrijder reed na het ongeluk door. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A50 bij Valburg heeft vrijdagavond even voor middernacht een ongeluk plaatsgevonden door een spookrijder, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande video. De spookrijder reed na het ongeluk door.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's