Video: Maxime Meiland geniet van feestelijk diner met dochters Vivé en Claire

Video: Maxime Meiland geniet van feestelijk diner met dochters Vivé en Claire

Video: <em>Maxime Meiland</em> geniet van <em>feestelijk diner</em> met dochters Vivé en Claire Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn samen met hun dochters Vivé en Claire een hapje eten. Tijdens dit feestelijk diner filmen mama en papa elkaar. Maxime is te zien met haar mooi aangeklede meisjes en Leroy drinkt een groot glas bier. Bekijk de beelden in de Instagram Story hierboven. De familie Meiland is vanavond, op kerstavond, te zien in Kerst met de familie Meiland. De kerstspecial wordt om 20:00 uur uitgezonden op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video) Bekijk deze video » ZIEN: Martien Meiland krijgt stringdragende kerstman als kerstkado Bekijk deze video »
TV :
Video: Maxime Meiland geniet van feestelijk diner met dochters Vivé en Claire
Zondag 24 december 2023 om 09:59

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn samen met hun dochters Vivé en Claire een hapje eten. Tijdens dit feestelijk diner filmen mama en papa elkaar. Maxime is te zien met haar mooi aangeklede meisjes en Leroy drinkt een groot glas bier. Bekijk de beelden in de Instagram Story hierboven.

De familie Meiland is vanavond, op kerstavond, te zien in Kerst met de familie Meiland. De kerstspecial wordt om 20:00 uur uitgezonden op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's