Hart van Nederland: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video)

Hart van Nederland: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video)

Maandag 25 december 2023 om 09:32

<em>Hart van Nederland</em>: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video) In een woningcomplex in Venlo is in de nacht van zondag op maandag een dode gevonden. Deze persoon lijkt door geweld om het leven te zijn gekomen, meldt de politie aan Hart van Nederland. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama Bekijk deze video » Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woningcomplex in Venlo is in de nacht van zondag op maandag een dode gevonden. Deze persoon lijkt door geweld om het leven te zijn gekomen, meldt de politie aan Hart van Nederland. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's