Hart van Nederland: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video)

Hart van Nederland: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video)

Maandag 25 december 2023 om 09:05

<em>Hart van Nederland</em>: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video) Een gezin van vijf personen heeft op kerstavond de schrik van hun leven gehad. In Winterswijk viel er een boom op hun auto. Volgens Hart van Nederland ontfermden behulpzame omstanders zich over het gezin terwijl de politie onderweg was. De moeder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Wonder boven wonder bleven de andere familieleden ongedeerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle Bekijk deze video » Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama Bekijk deze video » Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :

Een gezin van vijf personen heeft op kerstavond de schrik van hun leven gehad. In Winterswijk viel er een boom op hun auto. Volgens Hart van Nederland ontfermden behulpzame omstanders zich over het gezin terwijl de politie onderweg was. De moeder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Wonder boven wonder bleven de andere familieleden ongedeerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's