Hart van Nederland: twee mensen van dak gered bij brand in portiekflat Den Haag (video)

Hart van Nederland: twee mensen van dak gered bij brand in portiekflat Den Haag (video)

Maandag 25 december 2023 om 11:27

<em>Hart van Nederland</em>: twee mensen van dak gered bij brand in portiekflat Den Haag (video) Twee mensen zijn zondagavond van het dak van een portiekflat in het centrum van Den Haag gered. Dat gebeurde nadat in de flat op de eerste verdieping brand was uitgebroken, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: bezoekers dom Keulen gefouilleerd op kerstavond na dreiging aanslag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto belandt in het water in Nijverdal, vrouw (25) overlijdt (video) Bekijk deze video » Zien: water blijft stijgen, spectaculaire dronebeelden uiterwaarden Deventer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee mensen zijn zondagavond van het dak van een portiekflat in het centrum van Den Haag gered. Dat gebeurde nadat in de flat op de eerste verdieping brand was uitgebroken, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's