Hart van Nederland: bezoekers dom Keulen gefouilleerd op kerstavond na dreiging aanslag (video)

Hart van Nederland: bezoekers dom Keulen gefouilleerd op kerstavond na dreiging aanslag (video)

Maandag 25 december 2023 om 10:39

<em>Hart van Nederland</em>: bezoekers dom Keulen gefouilleerd op kerstavond na dreiging aanslag (video) Traditioneel zijn er overal kerstmissen in de kerk, maar op veel plekken zijn die toch net iets anders dan we gewend zijn. Het dreigingsniveau is in heel Europa namelijk flink opgeschaald na aanwijzingen over mogelijke aanslagen. Zo ook in Keulen, zag je in Hart van Nederland, daar werd iedereen gecheckt bij binnenkomst. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Traditioneel zijn er overal kerstmissen in de kerk, maar op veel plekken zijn die toch net iets anders dan we gewend zijn. Het dreigingsniveau is in heel Europa namelijk flink opgeschaald na aanwijzingen over mogelijke aanslagen. Zo ook in Keulen, zag je in Hart van Nederland, daar werd iedereen gecheckt bij binnenkomst.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's