Zien: water blijft stijgen, spectaculaire dronebeelden uiterwaarden Deventer (video)

Zien: water blijft stijgen, spectaculaire dronebeelden uiterwaarden Deventer (video)

Maandag 25 december 2023 om 10:55

Zien: water blijft stijgen, spectaculaire dronebeelden uiterwaarden <em>Deventer</em> (video) Als de waterstanden in Deventer blijven zoals nu, dan stroomt de IJssel nog voor de jaarwisseling over. Tientallen zandzakken liggen klaar, mocht het zover komen. In Hart van Nederland zag je spectaculaire dronebeelden van de gigantische watermassa. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: bezoekers dom Keulen gefouilleerd op kerstavond na dreiging aanslag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto belandt in het water in Nijverdal, vrouw (25) overlijdt (video) Bekijk deze video »
TV :

Als de waterstanden in Deventer blijven zoals nu, dan stroomt de IJssel nog voor de jaarwisseling over. Tientallen zandzakken liggen klaar, mocht het zover komen. In Hart van Nederland zag je spectaculaire dronebeelden van de gigantische watermassa.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's