Hart van Nederland: auto belandt in het water in Nijverdal, vrouw (25) overlijdt (video)

Hart van Nederland: auto belandt in het water in Nijverdal, vrouw (25) overlijdt (video)

Maandag 25 december 2023 om 10:38

<em>Hart van Nederland</em>: auto belandt in het water in Nijverdal, vrouw (25) overlijdt (video) Een auto is zondagavond te water geraakt in Nijverdal (Overijssel). Van de drie inzittenden heeft een vrouw van 25 uit Almelo het ongeluk niet overleefd, meldt Hart van Nederland. Bij het ongeluk was geen ander voertuig betrokken. De politie onderzoekt de situatie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama Bekijk deze video » Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: boom valt op auto met vijf personen in Winterswijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode gevonden in woningcomplex Venlo (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto is zondagavond te water geraakt in Nijverdal (Overijssel). Van de drie inzittenden heeft een vrouw van 25 uit Almelo het ongeluk niet overleefd, meldt Hart van Nederland. Bij het ongeluk was geen ander voertuig betrokken. De politie onderzoekt de situatie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's