Winter Vol Liefde: Bart pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt

Winter Vol Liefde: Bart pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt

Vrijdag 29 december 2023 om 08:07

Bart en Edith zijn samen tot de conclusie gekomen dat een romantische klik er niet in zit en dus is het tijd voor die eerste om zijn koffers te pakken: 'Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.' En zo is het.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Winter Vol Liefde: <em>Bart</em> pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt Bart en Edith zijn samen tot de conclusie gekomen dat een romantische klik er niet in zit en dus is het tijd voor die eerste om zijn koffers te pakken: 'Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.' En zo is het. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Winter Vol Liefde gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: "Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar" Bekijk deze video » Onzekere Amy Rose in Winter Vol Liefde peilt stand van zaken bij Saul Bekijk deze video » Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Bart pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's