Kan jij een stukje kaas afsnijden? Dit is het ultieme jaaroverzicht van Lang Leve de Liefde!

Kan jij een stukje kaas afsnijden? Dit is het ultieme jaaroverzicht van Lang Leve de Liefde!

Zaterdag 30 december 2023 om 16:08

Een programma dat vooral laat zien hoe het niet moet. Lang Leve de Liefde houdt al seizoenen lang het land in zijn greep. Van totaal ongeïnteresseerde dates tot volledige ruzies, het programma laat zien hoe moeilijk het is om een leuke klik te vinden. Toch lukt het de show om hier en daar echte liefde te vinden. Ook het afgelopen jaar zat weer vol drama, emotie en connecties. Van poppenkasten tot een wat te uitgebreide tongzoen. Dit zijn de meest spraakmakende momenten uit Lang Leve de Liefde.

"Internetsensatie" Yordi probeerde de liefde te vinden

"Realityster" Karin werd niet herkend door date

Een vibrerende tongpiercing!?

Eelco neemt een poppenkast mee naar zijn date

Een date met een clown?

Het is bijna knap op hoeveel manieren deze uitspraak niet vriendelijk was

@langlevedeliefdenl Mark heeft een duidelijke mening ? #lldl #sbs #mening #turnen #sporthal ♬ origineel geluid - Lang Leve De Liefde

Een hele ongemakkelijke zoen

Bekijk hieronder een van de meest iconische momenten uit de geschiedenis van Lang Leve de Liefde.

Kan jij een stukje kaas afsnijden? Dit is het ultieme jaaroverzicht van <em>Lang Leve de Liefde</em>! Een programma dat vooral laat zien hoe het niet moet. Lang Leve de Liefde houdt al seizoenen lang het land in zijn greep. Van totaal ongeïnteresseerde dates tot volledige ruzies, het programma laat zien hoe moeilijk het is om een leuke klik te vinden. Toch lukt het de show om hier en daar echte liefde te vinden. Ook het afgelopen jaar zat weer vol drama, emotie en connecties. Van poppenkasten tot een wat te uitgebreide tongzoen. Dit zijn de meest spraakmakende momenten uit Lang Leve de Liefde. "Internetsensatie" Yordi probeerde de liefde te vinden YORDI vindt het ETEN van CORA maar NIKS | Lang Leve de Liefde "Realityster" Karin werd niet herkend door date REALITYSTER Karin wordt niet HERKEND door DATE | Lang Leve de Liefde Een vibrerende tongpiercing!? HEEFT Stefan een VIBRERENDE TONGPIERCING? | Lang Leve de Liefde Eelco neemt een poppenkast mee naar zijn date Saskia vindt Eelco's POPPENKAST maar BIJZONDER | Lang Leve de Liefde Een date met een clown? Lenie zag Bertus de CLOWN niet AANKOMEN | Lang Leve de Liefde Het is bijna knap op hoeveel manieren deze uitspraak niet vriendelijk was @langlevedeliefdenl Mark heeft een duidelijke mening ? #lldl #sbs #mening #turnen #sporthal ♬ origineel geluid - Lang Leve De Liefde Een hele ongemakkelijke zoen Bekijk hieronder een van de meest iconische momenten uit de geschiedenis van Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde gemist? Menno loopt compleet vast tijdens de vragenronde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Justin wordt direct 'gefriendzoned' door Moana Bekijk deze video » Guylian in Lang Leve de Liefde: 'Wat de boer niet kent dat vreet hij niet' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?! Bekijk deze video »
TV :
Kan jij een stukje kaas afsnijden? Dit is het ultieme jaaroverzicht van Lang Leve de Liefde!

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's