Lang Leve de Liefde: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?!

Lang Leve de Liefde: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?!

Donderdag 21 december 2023 om 13:50

In Lang Leve de Liefde vertellen Ewald en Nathalie hoe je kan merken of ze verliefd zijn. Nathalie vertelt dat ze dan wat handtastelijker wordt. Ewald lijkt hier wat van te schrikken. Om te kijken of er een connectie is geven ze elkaar een knuffel. Kan dit een vuurtje aanwakkeren of zijn ze beter af als vrienden?

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?! In Lang Leve de Liefde vertellen Ewald en Nathalie hoe je kan merken of ze verliefd zijn. Nathalie vertelt dat ze dan wat handtastelijker wordt. Ewald lijkt hier wat van te schrikken. Om te kijken of er een connectie is geven ze elkaar een knuffel. Kan dit een vuurtje aanwakkeren of zijn ze beter af als vrienden? Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: eindigen Wendy en René samen in bed? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: pasta met ketchup? Guylian lust bijna niets! Bekijk deze video » Lief: 'Als je iets bestelt en het dan netjes op een bord legt is dat toch ook koken?' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's