Lang Leve De Liefde gemist? Justin wordt direct 'gefriendzoned' door Moana

Lang Leve De Liefde gemist? Justin wordt direct 'gefriendzoned' door Moana

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? <em>Justin</em> wordt direct 'gefriendzoned' door <em>Moana</em> Justin en Moana zijn volop bezig met de XXL-versie van Jenga. De sfeer is ontspannen en Moana geeft Justin een boks. Justin lijkt verrast, maar Moana maakt duidelijk dat ze zelfs haar partner 'broer' zou noemen en iedereen wel een boks geeft. Heeft Justin zojuist een vriendschappelijke zone betreden? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Romy en Jay hebben nog nooit van monogamie gehoord, 'moeilijke woorden' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Menno loopt compleet vast tijdens de vragenronde Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 december 2023 om 15:58

Justin en Moana zijn volop bezig met de XXL-versie van Jenga. De sfeer is ontspannen en Moana geeft Justin een boks. Justin lijkt verrast, maar Moana maakt duidelijk dat ze zelfs haar partner 'broer' zou noemen en iedereen wel een boks geeft. Heeft Justin zojuist een vriendschappelijke zone betreden?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's