Hart van Nederland: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video)

Hart van Nederland: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 15:58

<em>Hart van Nederland</em>: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video) Een passagierstrein is in het Brabantse Rijen rond 13.40 uur in botsing gekomen met een personenauto die op het spoor stond. In de trein zaten zo'n 350 passagiers, niemand raakte gewond, meldt de politie. Ook de inzittenden van de auto konden op tijd uit het voertuig ontsnappen, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Duitse deelstaat Nedersaksen kampt met historisch hoge waterstand Bekijk deze video » Hart van Nederland-blunder: presentatrice Annemarie Brüning vergeet prijskaartje uit trui te halen Bekijk deze video » Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video »
Nieuws :

Een passagierstrein is in het Brabantse Rijen rond 13.40 uur in botsing gekomen met een personenauto die op het spoor stond. In de trein zaten zo'n 350 passagiers, niemand raakte gewond, meldt de politie. Ook de inzittenden van de auto konden op tijd uit het voertuig ontsnappen, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's