Hart van Nederland: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video)

Hart van Nederland: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 16:04

<em>Hart van Nederland</em>: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video) Een fietsster in Dedemsvaart is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een shovel. Volgens Hart van Nederland reed de vrouw met haar fiets over een kruising toen ze werd geraakt door de shovel. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor medische assistentie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland-blunder: presentatrice Annemarie Brüning vergeet prijskaartje uit trui te halen Bekijk deze video » Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video » Hart van Nederland: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een fietsster in Dedemsvaart is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een shovel. Volgens Hart van Nederland reed de vrouw met haar fiets over een kruising toen ze werd geraakt door de shovel. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor medische assistentie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's