Mike niet blij met Edith in Winter Vol Liefde: 'Ze vraagt mij helemaal niks' (video)

Mike niet blij met Edith in Winter Vol Liefde: 'Ze vraagt mij helemaal niks' (video)

Maandag 1 januari om 14:01

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

Mike en Edith hebben het rijk alleen in Winter Vol Liefde, maar of er ook een romantische klik is, is nog maar de vraag.

Mike niet blij met Edith in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Ze vraagt mij helemaal niks' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 Mike en Edith hebben het rijk alleen in Winter Vol Liefde, maar of er ook een romantische klik is, is nog maar de vraag. InteresseNu Mike alleen is bij Edith in Winter Vol Liefde hebben ze meer tijd voor elkaar. Maar voor Mike is Edith niet geïnteresseerd genoeg. Daar moet ze wel aan werken, als het aan hem ligt. Komt dit nog goed? Voorlopig is Mike not amused... Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Winter Vol Liefde: Bart pakt zijn koffers omdat romantische klik met Edith ontbreekt Bekijk deze video » Overdondert Joshua Benjamin met besluit? 'Zo gaan we het doen!' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video » Zien: zo worden Benjamin en Joshua uit Winter Vol Liefde gepersifleerd Bekijk deze video »
TV :
Mike niet blij met Edith in Winter Vol Liefde: 'Ze vraagt mij helemaal niks' (video)

Interesse
Nu Mike alleen is bij Edith in Winter Vol Liefde hebben ze meer tijd voor elkaar. Maar voor Mike is Edith niet geïnteresseerd genoeg. Daar moet ze wel aan werken, als het aan hem ligt. Komt dit nog goed? Voorlopig is Mike not amused...

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's