Hart van Nederland: vrouw gestoken en uit raam gegooid in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: vrouw gestoken en uit raam gegooid in Rotterdam (video)

Maandag 1 januari om 16:34

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw gestoken en uit raam gegooid in Rotterdam (video) Het was een onrustige Oud & Nieuw, meldt Hart van Nederland. De politie, brandweer en ambulance hadden het druk met vuurwerkgeweld, maar ook met andere geweldsincidenten. Zo werd er in Rotterdam een vrouw gestoken met een mes en uit het raam gegooid. Rond middernacht raakte de vrouw zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk zou er een verband zijn met andere steekincidenten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Duizenden waaghalzen gaan voor Nieuwjaarsduik: 'Stond op mijn bucketlist' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel Bekijk deze video »
TV :

Het was een onrustige Oud & Nieuw, meldt Hart van Nederland. De politie, brandweer en ambulance hadden het druk met vuurwerkgeweld, maar ook met andere geweldsincidenten. Zo werd er in Rotterdam een vrouw gestoken met een mes en uit het raam gegooid. Rond middernacht raakte de vrouw zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk zou er een verband zijn met andere steekincidenten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's