Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Maandag 1 januari om 18:27

Ook in Meerdijk gaan ze een nieuw jaar in. En het lijkt een moeilijk jaar te worden voor de inwoners met heel wat uitdagingen. Nieuwe rijkdom, een nieuwe 'prinses' en macht die net iets te veel blijkt te zijn. Het lijken voor als nog vooral slechte tijden aan te komen in Meerdijk.

Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden! Ook in Meerdijk gaan ze een nieuw jaar in. En het lijkt een moeilijk jaar te worden voor de inwoners met heel wat uitdagingen. Nieuwe rijkdom, een nieuwe 'prinses' en macht die net iets te veel blijkt te zijn. Het lijken voor als nog vooral slechte tijden aan te komen in Meerdijk. Bekijk de trailer hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ontknoping nadert in Goede Tijden, Slechte Tijden: Kaan heeft Wies en Linda ontvoerd (video) Bekijk deze video » Video: Bas Muijs ontvangt steun na aangrijpende GTST-aflevering over zelfdoding Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's