Lang Leve de Liefde: wordt Demi niet goed van Robbies gelik en gesmak?

Lang Leve de Liefde: wordt Demi niet goed van Robbies gelik en gesmak?

Dinsdag 2 januari om 16:52

In Lang Leve de Liefde likt Robbie tijdens het klaarmaken van het eten het mes af. Daarna krijgen al zijn vingers een schoonmaakbeurt. Terwijl Robbie luid zit te smakken, wordt Demi steeds stiller. Robbie vraagt waar ze aan zit te denken...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wordt Demi niet goed van Robbies gelik en gesmak? In Lang Leve de Liefde likt Robbie tijdens het klaarmaken van het eten het mes af. Daarna krijgen al zijn vingers een schoonmaakbeurt. Terwijl Robbie luid zit te smakken, wordt Demi steeds stiller. Robbie vraagt waar ze aan zit te denken... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tycho in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook wel in Goede tijden, slechte tijden spelen ofzo' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: doet jaloezie deze date de das om? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: waar kun je André 's nachts voor wakker maken? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's