Maaike (32) in Over mijn lijk: 'Nachtmerrie waar je niet uit kan ontwaken'

Maaike (32) in Over mijn lijk: 'Nachtmerrie waar je niet uit kan ontwaken'

Maaike (32) in <em>Over mijn lijk</em>: 'Nachtmerrie waar je niet uit kan ontwaken' De nieuwe reeks van Over mijn lijk volgt onder meer de 32-jarige Maaike, zij heeft melanoomkanker met uitzaaiingen in de longen. Ze beschrijft het moment dat ze de diagnose kreeg als een ‘grote aaneengesloten nachtmerrie waar je niet uit kan ontwaken’. “Vooral voor de kinderen vond ik het heel moeilijk”, vertelt ze. Toch staat ze zeer positief in het leven. “Je leeft veel intenser, maar ook met een heel groot zwaard van Damocles boven je hoofd waarvan je weet dat die elk moment kan vallen.” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder. Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Reünie Over mijn lijk: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene Bekijk deze video » Nieuw seizoen Over mijn lijk start 9 januari: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Jegor (31) over hersentumor in Over mijn lijk: ‘Kon het niet accepteren in het begin’ Bekijk deze video »
Donderdag 4 januari om 14:26

De nieuwe reeks van Over mijn lijk volgt onder meer de 32-jarige Maaike, zij heeft melanoomkanker met uitzaaiingen in de longen. Ze beschrijft het moment dat ze de diagnose kreeg als een ‘grote aaneengesloten nachtmerrie waar je niet uit kan ontwaken’. “Vooral voor de kinderen vond ik het heel moeilijk”, vertelt ze. Toch staat ze zeer positief in het leven. “Je leeft veel intenser, maar ook met een heel groot zwaard van Damocles boven je hoofd waarvan je weet dat die elk moment kan vallen.”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder.

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's