Mike in Winter Vol Liefde: 'Blij dat Edith me niet gezoend heeft' (video)

Mike in Winter Vol Liefde: 'Blij dat Edith me niet gezoend heeft' (video)

Donderdag 4 januari om 19:01

Mike en Edith bleken toch geen match te zijn in Winter Vol Liefde. In RTL Boulevard doet Mike zijn verhaal.

Mike in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Blij dat Edith me niet gezoend heeft' (video) Mike en Edith bleken toch geen match te zijn in Winter Vol Liefde. In RTL Boulevard doet Mike zijn verhaal. MatchDe 50-jarige Mike ging deze winter vol goede moed naar Oostenrijk om daar zijn liefdesleven een boost te geven. Toch komt hij in Winter Vol Liefde van een koude kermis thuis en blijkt Edith niet zijn perfecte match, iets dat hij eigenlijk al ziet aankomen. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video » Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Joshua is terug en verliefd: "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn" Bekijk deze video »
TV :
Mike in Winter Vol Liefde: 'Blij dat Edith me niet gezoend heeft' (video)

Match
De 50-jarige Mike ging deze winter vol goede moed naar Oostenrijk om daar zijn liefdesleven een boost te geven. Toch komt hij in Winter Vol Liefde van een koude kermis thuis en blijkt Edith niet zijn perfecte match, iets dat hij eigenlijk al ziet aankomen.

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's