Winter Vol Liefde: Joshua is terug en verliefd: "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn"

Winter Vol Liefde: Joshua is terug en verliefd: "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn"

Donderdag 4 januari om 11:12

Leuk voor de fans van Winter Vol Liefde: Joshua is weer terug na twee dagen uit beeld te zijn geweest. Lachend vertelt hij Benjamin enorm te hebben gemist want hij is verliefd en Benjamin heeft volgens hem ook vlinders in zijn buik. "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn", aldus een zelfverzekerde Joshua. Hoe zit het met de gevoelens van Benjamin?

Bekijk het fragment uit Winter Vol Liefde hieronder

<em>Winter Vol Liefde</em>: <em>Joshua</em> is terug en verliefd: &quot;Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn&quot; Leuk voor de fans van Winter Vol Liefde: Joshua is weer terug na twee dagen uit beeld te zijn geweest. Lachend vertelt hij Benjamin enorm te hebben gemist want hij is verliefd en Benjamin heeft volgens hem ook vlinders in zijn buik. "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn", aldus een zelfverzekerde Joshua. Hoe zit het met de gevoelens van Benjamin? Bekijk het fragment uit Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat' Bekijk deze video » Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video » Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Joshua is terug en verliefd: "Heerlijk, heerlijk, heerlijk om hier weer te zijn"

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's