GTST: Laura heeft geen zin in bezorgheid Julian en Henk

GTST: Laura heeft geen zin in bezorgheid Julian en Henk

Vrijdag 5 januari om 11:22

Henk en Julian maken zich grote zorgen over het welzijn van Laura, die aan Parkinson lijdt, en dat proberen ze haar beiden te vertellen. Laura wil er echter helemaal niets over horen: 'Elke keer als ik me goed voel en lekker aan het schilderen ben komt er wel weer iemand die me eraan herinnert dat ik een patiënt ben.'

Bekijk het fragment van Goede tijden, slechte tijden hieronder

GTST: <em>Laura</em> heeft geen zin in bezorgheid Julian en Henk Henk en Julian maken zich grote zorgen over het welzijn van Laura, die aan Parkinson lijdt, en dat proberen ze haar beiden te vertellen. Laura wil er echter helemaal niets over horen: 'Elke keer als ik me goed voel en lekker aan het schilderen ben komt er wel weer iemand die me eraan herinnert dat ik een patiënt ben.' Bekijk het fragment van Goede tijden, slechte tijden hieronder Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden! Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola bespeelt Ludo voor honderden euro's (video) Bekijk deze video » Tijd voor MAX opgeschrikt door scheldwoord: 'Dat kan echt niet!' Bekijk deze video »
TV :
GTST: Laura heeft geen zin in bezorgheid Julian en Henk

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's