Hart van Nederland: Bianca's hond is al een week weg nadat hij schrok van vuurwerk (video)

Hart van Nederland: Bianca's hond is al een week weg nadat hij schrok van vuurwerk (video)

Donderdag 4 januari om 21:51

<em>Hart van Nederland</em>: Bianca's hond is al een week weg nadat hij schrok van vuurwerk (video) Stichting 'Waar is mijn Angel?' heeft het ontzettend druk gehad de afgelopen dagen met het zoeken naar honden. Ook Bianca's hondje is zoek, ze is al sinds 31 december aan het zoeken, zo hoorde je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama neergestoken jongen in Roosendaal: "Dit is gewoon een onvoltooide moordpoging" Bekijk deze video » Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 19-jarige man aangehouden na dodelijk ongeluk Oudkarspel (video) Bekijk deze video »
TV :

Stichting 'Waar is mijn Angel?' heeft het ontzettend druk gehad de afgelopen dagen met het zoeken naar honden. Ook Bianca's hondje is zoek, ze is al sinds 31 december aan het zoeken, zo hoorde je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's