Gerard Joling brandt kaarsje voor overleden moeder: 'Mis haar ongelofelijk' (video)

Gerard Joling brandt kaarsje voor overleden moeder: 'Mis haar ongelofelijk' (video)

Zaterdag 6 januari om 13:20

<em>Gerard Joling</em> brandt kaarsje voor overleden moeder: 'Mis haar ongelofelijk' (video) Aan het begin van het nieuwe jaar sprak RTL Boulevard met Gerard Joling vanuit Curaçao, waar het - in tegenstelling tot in Nederland - momenteel heerlijk weer is. Het belooft weer een druk jaar te worden voor de zanger: vrijdag was hij te zien in Stars On Stage, de Toppers staan weer in de ArenA in mei én zijn hit Twee Motten gaan als een trein. Helaas kan Gerard al dat succes sinds een jaar niet meer delen met zijn moeder Jannie. 'Ik mis haar ongelofelijk.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling: 'Ik vind Sophie Hilbrand geen frisse vrouw' Bekijk deze video » Twee Motten van Gerard Joling een hit: "Meest gestreamde nummer van iTunes" (video) Bekijk deze video » Gerard Joling openhartig: 'Dit hakte er flink in dit jaar' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Stars On Stage: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling brandt kaarsje voor overleden moeder: 'Mis haar ongelofelijk' (video)

Aan het begin van het nieuwe jaar sprak RTL Boulevard met Gerard Joling vanuit Curaçao, waar het - in tegenstelling tot in Nederland - momenteel heerlijk weer is. Het belooft weer een druk jaar te worden voor de zanger: vrijdag was hij te zien in Stars On Stage, de Toppers staan weer in de ArenA in mei én zijn hit Twee Motten gaan als een trein. Helaas kan Gerard al dat succes sinds een jaar niet meer delen met zijn moeder Jannie. 'Ik mis haar ongelofelijk.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's