Hilarisch: Jan Smit is niet bijzonder genoeg volgens het Europese bureau voor intellectuele eigendom

Hilarisch: Jan Smit is niet bijzonder genoeg volgens het Europese bureau voor intellectuele eigendom

Zaterdag 6 januari om 16:06

Het zit Jan Smit niet mee. De volkszanger wil zijn eigen gezicht graag als merk registreren in heel Europa. Helaas ziet het Europese bureau voor intellectuele eigendom hier geen brood in. De zanger zou volgens het bureau een 'gezicht als zovelen' hebben en daardoor niet bijzonder genoeg te zijn om een merk te zijn.

Niet de eerste keer
Dit is niet de eerste keer dat het team van de zanger zijn gezicht wil registreren als merk. In 2015 probeerde ze het ook. Dit verzoek werd een jaar later afgewezen. Waarom Smit graag in Europa als merk geregistreerd wil worden is niet duidelijk. Hij heeft al portretrecht waardoor je niet zomaar het gezicht van de zanger kunt gebruiken voor commerciële doeleinden.

Bekijk hieronder de discussie bij Shownieuws.

Hilarisch: <em>Jan Smit</em> is niet bijzonder genoeg volgens het Europese bureau voor intellectuele eigendom Het zit Jan Smit niet mee. De volkszanger wil zijn eigen gezicht graag als merk registreren in heel Europa. Helaas ziet het Europese bureau voor intellectuele eigendom hier geen brood in. De zanger zou volgens het bureau een 'gezicht als zovelen' hebben en daardoor niet bijzonder genoeg te zijn om een merk te zijn. Niet de eerste keerDit is niet de eerste keer dat het team van de zanger zijn gezicht wil registreren als merk. In 2015 probeerde ze het ook. Dit verzoek werd een jaar later afgewezen. Waarom Smit graag in Europa als merk geregistreerd wil worden is niet duidelijk. Hij heeft al portretrecht waardoor je niet zomaar het gezicht van de zanger kunt gebruiken voor commerciële doeleinden. Bekijk hieronder de discussie bij Shownieuws. Bekijk ook Drama voor Jan Smit en zijn gezin compleet: 'Kinderen horen op schoolplein dat ik niet deug' Bekijk deze video » Jan Smit ontslagen bij FC Volendam, bekijk de video Bekijk deze video » ZIEN: Johan Derksen snapt ontslag Jan Smit bij FC Volendam niet: "Hij is de beste" Bekijk deze video » FC Volendam-gate: waarom is Jan Smit zo boos? (Shownieuws) Bekijk deze video » Muziekfeest van het jaar 2023: Jan Smit en Marco Schuitmaker zingen Van Goes tot Purmerend Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch: Jan Smit is niet bijzonder genoeg volgens het Europese bureau voor intellectuele eigendom

Actuele video's

Meer actuele video's