Praat Nederlands met me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Praat Nederlands met me gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Praat Nederlands met me gemist? Bekijk hier de hele uitzending De televisiequiz Praat Nederlands met me is terug van weggeweest, voor de tweede keer. In 2018 en coronajaar 2020 was de quiz al te zien en een kleine vier jaar later is het derde en nieuwe seizoen te zien. De spelregels zijn gelukkig wel exact hetzelfde als de voorgaande seizoenen. Alle fragmenten uit deze uitzending Praat Nederlands Met Me gemist? Klaas van der Eerden praat plat Amsterdams Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me gemist? Canadees gezin gaat viral met pompoenen-foto Bekijk deze video » Ongemakkelijk: Jeroom dist Tina de Bruin in Praat Nederlands Met Me (video) Bekijk deze video » Nieuwe teamcaptainsEr zijn dit seizoen weer nieuwe teamcaptains te zien. De Belgische illustrator Jeroom Snelders keert terug in de jury en wordt in dit nieuwe seizoen vergezeld door cabaretier Alex Ploeg en actrice Tina de Bruin. Zij vervangen Martijn Koning en Georgina Verbaan, die vorig seizoen het panel vormden. AbsentieDe reden van de lange absentie van het programma zou wel eens de stemproblemen van presentator Art Rooijakkers kunnen zijn. Hij moest in zijn revalidatietijd drie maanden lang volledig zwijgen. Dit tv-seizoen was hij voor het eerst sinds de operatie weer op tv te zien. Bekijk ook Shownieuws: Art Rooijakkers vraagt Karlijn Gudden ten huwelijk Bekijk deze video » ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Praat Nederlands met me gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 6 januari om 22:47

De televisiequiz Praat Nederlands met me is terug van weggeweest, voor de tweede keer. In 2018 en coronajaar 2020 was de quiz al te zien en een kleine vier jaar later is het derde en nieuwe seizoen te zien. De spelregels zijn gelukkig wel exact hetzelfde als de voorgaande seizoenen.

Nieuwe teamcaptains
Er zijn dit seizoen weer nieuwe teamcaptains te zien. De Belgische illustrator Jeroom Snelders keert terug in de jury en wordt in dit nieuwe seizoen vergezeld door cabaretier Alex Ploeg en actrice Tina de Bruin. Zij vervangen Martijn Koning en Georgina Verbaan, die vorig seizoen het panel vormden.

Absentie
De reden van de lange absentie van het programma zou wel eens de stemproblemen van presentator Art Rooijakkers kunnen zijn. Hij moest in zijn revalidatietijd drie maanden lang volledig zwijgen. Dit tv-seizoen was hij voor het eerst sinds de operatie weer op tv te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Praat Nederlands Met Me

Actuele video's

Meer actuele video's