Zien! Henry van Loon vraagt Jelka van Houten ten huwelijk: ‘We zijn heel blij’ (video)

Zien! Henry van Loon vraagt Jelka van Houten ten huwelijk: ‘We zijn heel blij’ (video)

Zien! Henry van Loon vraagt Jelka van Houten ten huwelijk: ‘We zijn heel blij’ (video) Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na Henry van Loon heeft maandag bijzonder nieuws naar buiten gebracht. De cabaretier heeft op social media laten weten dat hij zijn geliefde Jelka van Houten ten huwelijk heeft gevraagd. Dochter“SHE SAID YES”, jubelt Henry op Instagram bij een liefdevolle video van de twee tijdens een vakantie en plaatjes van de ring. “Ja, ‘t is waar. Vorige week heb ik de liefde van mijn leven ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja. We zijn heel blij.” De twee zijn inmiddels zo’n zes jaar bij elkaar, ze hebben samen een dochter. Ook waren ze samen te zien in de serie Tropenjaren. Verdere details over het aanstaande huwelijk zijn nog niet bekend. Bekijk de video met de aankondiging van de verloving van Henry van Loon en Jelka van Houten hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) Zien: Henry van Loon & Jelka van Houten grappen over B&B Vol Liefde-kandidaten Bekijk deze video » Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel" Bekijk deze video » Jelka Op Eigen Houtje: Jelka ruziet met partner Henry om vervelend klusje (video) Bekijk deze video »
Maandag 8 januari om 15:29

Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na

Henry van Loon heeft maandag bijzonder nieuws naar buiten gebracht. De cabaretier heeft op social media laten weten dat hij zijn geliefde Jelka van Houten ten huwelijk heeft gevraagd.

Dochter
“SHE SAID YES”, jubelt Henry op Instagram bij een liefdevolle video van de twee tijdens een vakantie en plaatjes van de ring. “Ja, ‘t is waar. Vorige week heb ik de liefde van mijn leven ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja. We zijn heel blij.” De twee zijn inmiddels zo’n zes jaar bij elkaar, ze hebben samen een dochter. Ook waren ze samen te zien in de serie Tropenjaren. Verdere details over het aanstaande huwelijk zijn nog niet bekend.

Bekijk de video met de aankondiging van de verloving van Henry van Loon en Jelka van Houten hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's