Louisa Janssen deelt drama 'Echte Meisjes in de Jungle': 'totaal geen spijt van hoe ik mij gedragen heb!'

Louisa Janssen deelt drama 'Echte Meisjes in de Jungle': 'totaal geen spijt van hoe ik mij gedragen heb!'

<em>Louisa Janssen</em> deelt drama 'Echte Meisjes in de Jungle': 'totaal geen spijt van hoe ik mij gedragen heb!' Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv. De reis naar het oerwoud was maar van korte duur voor Louisa Janssen, die al snel uit 'Echte Meisjes in de Jungle' werd gegooid. De realityster blikt terug op haar tijd met de andere meiden in het programma. Ze heeft totaal geen spijt van haar gedrag in de jungle en is klaar om de andere castleden te ontmoeten bij de reünie. Wat Janssen wel jammer vindt aan haar vroege exit is de vele outfits die ze nog klaar had liggen. Die kan ze nu opsparen voor een mogelijk nieuw seizoen van de hitserie op Videoland. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kijkje achter schermen Golden Globes 2024 in RTL Boulevard: 50 meter rode loper voor celebrities Bekijk deze video » Margriet van der Linden blikt terug op heftige 'hate crimes' in USA in State of Hate (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Bekijk de aftrap van Wie is de Mol? 2024: "The game is on" Bekijk deze video »
TV :
Louisa Janssen deelt drama 'Echte Meisjes in de Jungle': 'totaal geen spijt van hoe ik mij gedragen heb!'
Dinsdag 9 januari om 18:49

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv.

De reis naar het oerwoud was maar van korte duur voor Louisa Janssen, die al snel uit 'Echte Meisjes in de Jungle' werd gegooid. De realityster blikt terug op haar tijd met de andere meiden in het programma. Ze heeft totaal geen spijt van haar gedrag in de jungle en is klaar om de andere castleden te ontmoeten bij de reünie. Wat Janssen wel jammer vindt aan haar vroege exit is de vele outfits die ze nog klaar had liggen. Die kan ze nu opsparen voor een mogelijk nieuw seizoen van de hitserie op Videoland.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's