Slecht nieuws voor Kaj Gorgels: faillissement van eigen meubelbedrijf is een feit!

Slecht nieuws voor Kaj Gorgels: faillissement van eigen meubelbedrijf is een feit!

Dinsdag 9 januari om 21:25

Een slecht begin van het nieuwe jaar voor Kaj Gorgels. Het meubelbedrijf waar de presentator aandeelhouder van is, bracht te weinig geld in het laatje en is failliet verklaard. Gorgels rol binnen het bedrijf was niet heel intensief, toch betreurt hij het faillissement. Er bestaat nog een kans dat het bedrijf een doorstart maakt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Slecht nieuws voor <em>Kaj Gorgels</em>: faillissement van eigen meubelbedrijf is een feit! Een slecht begin van het nieuwe jaar voor Kaj Gorgels. Het meubelbedrijf waar de presentator aandeelhouder van is, bracht te weinig geld in het laatje en is failliet verklaard. Gorgels rol binnen het bedrijf was niet heel intensief, toch betreurt hij het faillissement. Er bestaat nog een kans dat het bedrijf een doorstart maakt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Kaj Gorgels lanceert eerste kinderboek vlak voor bevalling vriendin Jessie Jazz Bekijk deze video » Kaj Gorgels showt zoontje Xavier: 'Kleine prins' (video) Bekijk deze video » Shownieuws-tafel lacht babynaam uit van kindje van deze BN'er (video) Bekijk deze video » Kersverse vader Kaj Gorgels heeft korte nachten: 'Zo ontzettend moe' (video) Bekijk deze video » Uit de oude doos: Monica Geuze lacht Kaj Gorgels favoriete babynaam uit! Bekijk deze video » The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Slecht nieuws voor Kaj Gorgels: faillissement van eigen meubelbedrijf is een feit!

Actuele video's

Meer actuele video's