Zien: bijzonder natuurfenomeen vastgelegd door Nederlander bij Antarctica (video)

Zien: bijzonder natuurfenomeen vastgelegd door Nederlander bij Antarctica (video)

Woensdag 10 januari om 20:57

Zien: bijzonder natuurfenomeen vastgelegd door Nederlander bij <em>Antarctica</em> (video) De Nederlandse fotograaf Piet van den Bemd heeft met een drone een bijzonder natuurverschijnsel vastgelegd, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. In de oceaan bij het ijzige continent Antarctica heeft de Nederlander bellenblazende bultruggen kunnen spotten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: prachtige dronebeelden van schaatspret op duinplassen Texel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: spelende jongen zakt door ijs Den Haag, brandweer schiet te hulp (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De Nederlandse fotograaf Piet van den Bemd heeft met een drone een bijzonder natuurverschijnsel vastgelegd, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. In de oceaan bij het ijzige continent Antarctica heeft de Nederlander bellenblazende bultruggen kunnen spotten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's