Hart van Nederland: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video)

Hart van Nederland: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video)

Woensdag 10 januari om 20:14

<em>Hart van Nederland</em>: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video) Burgemeester Jaap Velema van Westerwolde, waar Ter Apel onder valt, heeft woensdag tegen het einde van het kort geding tegen het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) geëmotioneerd betoogd dat hij zich zorgen maakt over de veiligheid in het aanmeldcentrum in zijn gemeente. Eerder liet Velema al weten dat de zaak hem heel hoog zit. Ook op de motie van Dilan Yeşilgöz eind vorig jaar reageerde hij geëmotioneerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man rijdt sloot Alkmaar in met bestelbus en overlijdt (video) Bekijk deze video » Zien: prachtige dronebeelden van schaatspret op duinplassen Texel (video) Bekijk deze video »
TV :

Burgemeester Jaap Velema van Westerwolde, waar Ter Apel onder valt, heeft woensdag tegen het einde van het kort geding tegen het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) geëmotioneerd betoogd dat hij zich zorgen maakt over de veiligheid in het aanmeldcentrum in zijn gemeente. Eerder liet Velema al weten dat de zaak hem heel hoog zit. Ook op de motie van Dilan Yeşilgöz eind vorig jaar reageerde hij geëmotioneerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's