Hart van Nederland: spelende jongen zakt door ijs Den Haag, brandweer schiet te hulp (video)

Hart van Nederland: spelende jongen zakt door ijs Den Haag, brandweer schiet te hulp (video)

Woensdag 10 januari om 20:42

<em>Hart van Nederland</em>: spelende jongen zakt door ijs Den Haag, brandweer schiet te hulp (video) Een jongetje is vanmiddag door het ijs gezakt in de vijver naast het Segbroekcollege in Den Haag, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving. Door de brandweer werd hij uit zijn benarde positie bevrijd, met behulp van ladders en touwen. Politie waarschuwt nu op X dat het ijs op veel plekken nog niet dik genoeg is om op te staan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man rijdt sloot Alkmaar in met bestelbus en overlijdt (video) Bekijk deze video » Zien: prachtige dronebeelden van schaatspret op duinplassen Texel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: burgemeester Ter Apel in tranen om veiligheid asielzoekers (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een jongetje is vanmiddag door het ijs gezakt in de vijver naast het Segbroekcollege in Den Haag, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving. Door de brandweer werd hij uit zijn benarde positie bevrijd, met behulp van ladders en touwen. Politie waarschuwt nu op X dat het ijs op veel plekken nog niet dik genoeg is om op te staan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's