Zoë uit Over mijn lijk is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’

Zoë uit Over mijn lijk is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’

Zoë uit <em>Over mijn lijk</em> is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’ In Over mijn lijk wordt onder anderen Zoë gevolgd, zij is ongeneeslijk ziek. In het programma laat ze weten dat ze sterk gelooft dat het niet voorbij zal zijn na haar dood, ze gelooft in reïncarnatie. Zoë gaat ouders in nieuw leven opzoekenZoë gelooft dat als ze komt te overlijden, dat ze een nieuw leven krijgt. Dan zal ze ook in dat nieuwe leven haar ouders gelijk opzoeken en ze wil graag een leven zonder een ziek lichaam. “Ik had bijna een soort haast om dood te gaan.” Zoë is in maart 2023 overleden aan botkanker. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder. Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is sinds dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Jegor uit Over mijn lijk: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE) Bekijk deze video » Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had' Bekijk deze video » X prijst integere Over mijn lijk: 'Prachtig, zet je met beide benen op de grond' Bekijk deze video »
Donderdag 11 januari om 12:45

In Over mijn lijk wordt onder anderen Zoë gevolgd, zij is ongeneeslijk ziek. In het programma laat ze weten dat ze sterk gelooft dat het niet voorbij zal zijn na haar dood, ze gelooft in reïncarnatie.

Zoë gaat ouders in nieuw leven opzoeken
Zoë gelooft dat als ze komt te overlijden, dat ze een nieuw leven krijgt. Dan zal ze ook in dat nieuwe leven haar ouders gelijk opzoeken en ze wil graag een leven zonder een ziek lichaam. “Ik had bijna een soort haast om dood te gaan.” Zoë is in maart 2023 overleden aan botkanker.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Over mijn lijk hieronder.

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is sinds dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's