Over mijn lijk: Jegor wacht gespannen op scanuitslag na epileptische aanval

Over mijn lijk: Jegor wacht gespannen op scanuitslag na epileptische aanval

<em>Over mijn lijk</em>: Jegor wacht gespannen op scanuitslag na epileptische aanval In Over mijn lijk kent Tim Hofman de ongeneeslijk zieke Jegor pas een uur, maar de presentator gaat gelijk mee naar een belangrijke afspraak met de arts. Jegor heeft een hersentumor en onlangs kreeg hij een epileptische aanval. Hij is daarom erg bang dat de ziekte onrustig is, maar gelukkig stelt de arts hem snel gerust. Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had' Bekijk deze video » X prijst integere Over mijn lijk: 'Prachtig, zet je met beide benen op de grond' Bekijk deze video » Zoë uit Over mijn lijk is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’ Bekijk deze video »
Vrijdag 12 januari om 13:47

In Over mijn lijk kent Tim Hofman de ongeneeslijk zieke Jegor pas een uur, maar de presentator gaat gelijk mee naar een belangrijke afspraak met de arts. Jegor heeft een hersentumor en onlangs kreeg hij een epileptische aanval. Hij is daarom erg bang dat de ziekte onrustig is, maar gelukkig stelt de arts hem snel gerust.

Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's