Zangeres Froukje over debuutalbum, 'een persoonlijk album over eigen leven'

Zangeres Froukje over debuutalbum, 'een persoonlijk album over eigen leven'

Zangeres <em>Froukje</em> over debuutalbum, 'een persoonlijk album over eigen leven' Ze was al mega populair, de Nederlandse zangeres Froukje. Na een optreden op Lowlands, meerdere malen Carré vullen en een kast vol prijzen is het de hoogste tijd om met een debuutalbum te komen. Het album is erg persoonlijk en is gevuld met verhalen uit haar eigen leven. In RTL Boulevard vertelt de zangeres over haar droom die uitkomt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook S10 & Froukje zingen Nooit Meer Spijt bij Jinek Bekijk deze video » Timmyland: Tim den Besten start eigen land, praat met koning Willem-Alexander Bekijk deze video » SPOILER: dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video » Froukje, Meau en Tabitha zijn de 'ambassadeurs voor de vrijheid' op 5 mei (NOS Jeugdjournaal) Bekijk deze video » Froukje, nieuwe uitdager in De Slimste Mens zingt het 'opruimlied' (video) Bekijk deze video » Zien: eerste namen Pinkpop 2024 bekend! Måneskin, Ed Sheeran en meer Bekijk deze video »
Entertainment :
Zangeres Froukje over debuutalbum, 'een persoonlijk album over eigen leven'
Zaterdag 13 januari om 20:44

Ze was al mega populair, de Nederlandse zangeres Froukje. Na een optreden op Lowlands, meerdere malen Carré vullen en een kast vol prijzen is het de hoogste tijd om met een debuutalbum te komen. Het album is erg persoonlijk en is gevuld met verhalen uit haar eigen leven. In RTL Boulevard vertelt de zangeres over haar droom die uitkomt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's