10.000 schoenen op De Dam voor slachtoffers Gaza: "Stop het moorden"

10.000 schoenen op De Dam voor slachtoffers Gaza: "Stop het moorden"

10.000 schoenen op <em>De Dam</em> voor slachtoffers Gaza: &quot;Stop het moorden&quot; Actievoerders tegen de gruweldaden in Gaza hebben zaterdag 13 januari tienduizend kinderschoenen neergezet op de Dam in Amsterdam. Ze staan symbool voor de kinderen die, volgens het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, zijn omgekomen door de aanvallen van het Israëlische leger. "Stop de bezetting"Najib Amhali was spreker tijdens deze demonstratie op De Dam en deelt de onderstaande beelden. Hij schrijft erbij: "Kinderschoenen, confronterend! Een fractie van het aantal dat vermoord is. Stop de bezetting, stop de apartheid, stop het moorden. Stop het meten met twee maten!" Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najibamhali)
Zondag 14 januari om 09:44

Actievoerders tegen de gruweldaden in Gaza hebben zaterdag 13 januari tienduizend kinderschoenen neergezet op de Dam in Amsterdam. Ze staan symbool voor de kinderen die, volgens het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, zijn omgekomen door de aanvallen van het Israëlische leger.

"Stop de bezetting"
Najib Amhali was spreker tijdens deze demonstratie op De Dam en deelt de onderstaande beelden. Hij schrijft erbij: "Kinderschoenen, confronterend! Een fractie van het aantal dat vermoord is. Stop de bezetting, stop de apartheid, stop het moorden. Stop het meten met twee maten!"

Actuele video's

Meer actuele video's