Kijkers boos op programma Maestro: "Dit is een veel moeilijker stuk"

Kijkers boos op programma Maestro: "Dit is een veel moeilijker stuk"

<em>Kijkers</em> boos op programma <em>Maestro</em>: &quot;Dit is een veel moeilijker stuk&quot; Gisteren zagen we Tjitske Reidinga, Frédérique Spigt en Chris Zegers in Maestro. In deze aflevering werd bepaald wie er volgende week in de finale staan en dat maakt het extra spannend. Tjitske, Frédérique en Chris moeten daarom op hun best presteren, maar volgens de mensen thuis verliep dat niet helemaal eerlijk. Bekijk de X-berichten hieronder. Zo’n man, met zo’n grote passie…. Bijzonder mooi om te zien! #Maestro pic.twitter.com/pDUEsAkEYk— Anna Tiecken (@AnnaTiecken) January 14, 2024 Maestro,wat een moeilijk stuk voor Frederique #Maestro— gepke mol. (@1940gepke) January 14, 2024 Wat een vreeslijk moeilijk stuk krijgt Frederique #Maestro— Jaap (@jaaping) January 14, 2024 Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X Bekijk deze video » Maestro gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 10:24

Gisteren zagen we Tjitske Reidinga, Frédérique Spigt en Chris Zegers in Maestro. In deze aflevering werd bepaald wie er volgende week in de finale staan en dat maakt het extra spannend. Tjitske, Frédérique en Chris moeten daarom op hun best presteren, maar volgens de mensen thuis verliep dat niet helemaal eerlijk. Bekijk de X-berichten hieronder.

Maestro is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's