Echte meisjes in de jungle: Louisa en Famke Louise kijven erop los, ‘je bent een meeloper!’

Echte meisjes in de jungle: Louisa en Famke Louise kijven erop los, ‘je bent een meeloper!’

<em>Echte meisjes in de jungle</em>: Louisa en Famke Louise kijven erop los, ‘je bent een meeloper!’ In Echte meisjes in de jungle krijgen Louisa Janssen en Famke Louise knallende ruzie. De zangeres heeft op Louisa gestemd en daar is de realityster niet blij mee. ‘Ik schreeuw ook!’“Je laat je ompraten, je bent een meeloper”, aldus Louise. Famke probeert haar gevoel uit te spreken maar krijgt de kans niet en begint te schreeuwen. “Je hoeft niet te schreeuwen want ik schreeuw ook!”, reageert Louisa. Na wat gekijf zijn de twee uitgepraat. “Prima dan toch, maar je bent nog niet eerlijk”, sneert Louisa. Bekijk de beelden van Echte meisjes in de jungle hieronder, het nieuwe seizoen is nu te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang' Bekijk deze video » Zien: deze Echte meisjes in de jungle-ster maakt bekend dat ze zwanger is Bekijk deze video » Louisa Janssen deelt drama 'Echte Meisjes in de Jungle': 'totaal geen spijt van hoe ik mij gedragen heb!' Bekijk deze video »
Vrijdag 12 januari om 12:35

In Echte meisjes in de jungle krijgen Louisa Janssen en Famke Louise knallende ruzie. De zangeres heeft op Louisa gestemd en daar is de realityster niet blij mee.

‘Ik schreeuw ook!’
“Je laat je ompraten, je bent een meeloper”, aldus Louise. Famke probeert haar gevoel uit te spreken maar krijgt de kans niet en begint te schreeuwen. “Je hoeft niet te schreeuwen want ik schreeuw ook!”, reageert Louisa. Na wat gekijf zijn de twee uitgepraat. “Prima dan toch, maar je bent nog niet eerlijk”, sneert Louisa.

Bekijk de beelden van Echte meisjes in de jungle hieronder, het nieuwe seizoen is nu te zien op Videoland. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's