Man licht schoonmoeder op en vlucht voor Alberto Stegeman, bekijk de beelden

Man licht schoonmoeder op en vlucht voor Alberto Stegeman, bekijk de beelden

Man licht <em>schoonmoeder</em> op en vlucht voor <em>Alberto Stegeman</em>, bekijk de beelden "Dit is het enige wat hij kan: weglopen... Wat een droeftoeter", schrijft SBS6 op Instagram bij de onderstaande beelden van Stegeman op de bres. Deze man belazerd iedereen waaronder zijn eigen schoonmoeder. Alberto achtervolgt hem, bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Stegeman Op De Bres is sinds zondag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Schokkend: vrouwenmishandelaar Leon C. 'betast' vrouw in Undercover in Nederland (video) Bekijk deze video » Heftige confrontatie in Stegeman Op De Bres: 'Ze ging bijna dood!' (video) Bekijk deze video »
Maandag 15 januari om 16:27

"Dit is het enige wat hij kan: weglopen... Wat een droeftoeter", schrijft SBS6 op Instagram bij de onderstaande beelden van Stegeman op de bres. Deze man belazerd iedereen waaronder zijn eigen schoonmoeder. Alberto achtervolgt hem, bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Stegeman Op De Bres is sinds zondag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's