Heftige confrontatie in Stegeman Op De Bres: 'Ze ging bijna dood!' (video)

Heftige confrontatie in Stegeman Op De Bres: 'Ze ging bijna dood!' (video)

Woensdag 10 januari om 17:50

Stegeman Op De Bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl

Heftige confrontatie in <em>Stegeman Op De Bres</em>: 'Ze ging bijna dood!' (video) Stegeman Op De Bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl Terwijl Mariëlle strijdt voor haar leven tegen alvleesklierkanker besteelt haar boekhouder Peter B. haar voor bijna drie ton. Alberto Stegeman zoekt Peter op een gaat de confrontatie aan in zijn programma Stegeman Op De Bres. Daarbij spaart hij Peter niet: 'Waarom heb je het gedaan? (...) Ze stond op het punt om dood te gaan!' Het nieuwe seizoen van Stegeman Op De Bres is sinds zondag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven Bekijk deze video » Stegeman op de bres: oplichter vlucht weg wanneer hij Alberto ziet Bekijk deze video » Vanavond in Stegeman op de Bres: thuishulp Patrick steelt 15K van bejaarde man Bekijk deze video »
TV :

Terwijl Mariëlle strijdt voor haar leven tegen alvleesklierkanker besteelt haar boekhouder Peter B. haar voor bijna drie ton. Alberto Stegeman zoekt Peter op een gaat de confrontatie aan in zijn programma Stegeman Op De Bres. Daarbij spaart hij Peter niet: 'Waarom heb je het gedaan? (...) Ze stond op het punt om dood te gaan!'

Het nieuwe seizoen van Stegeman Op De Bres is sinds zondag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman Op De Bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's