Schokkend: vrouwenmishandelaar Leon C. 'betast' vrouw in Undercover in Nederland (video)

Schokkend: vrouwenmishandelaar Leon C. 'betast' vrouw in Undercover in Nederland (video)

<em>Schokkend</em>: vrouwenmishandelaar Leon C. 'betast' vrouw in <em>Undercover in Nederland</em> (video) Gisteren zagen we in Undercover in Nederland hoe Alberto Stegeman via de telefoon een geluidsopname beluistert waarin een man een vrouw 'betast'. "Je hoort hier oplichter en vrouwenmishandelaar Leon C.", schrijft SBS6 bij de onderstaande video. UitdagenDe Instagramgebruikers vragen zich af of de vrouw niet overdrijft en twijfelen aan de geloofwaardigheid van deze opname: "Ze daagt hem gewoon uit, ze is hem aan het voeren en ze weet dat stegeman meeluistert, hij hoort alleen maar, maar hij ziet niks, dus laat zij maar bewijzen of het zo is", aldus een kijker. Bekijk hieronder de video zelf. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video) Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Meester onder de oplichters Rob van Houtum opgepakt (video) Bekijk deze video »
Monday 20 November 2023 om 10:15

Gisteren zagen we in Undercover in Nederland hoe Alberto Stegeman via de telefoon een geluidsopname beluistert waarin een man een vrouw 'betast'. "Je hoort hier oplichter en vrouwenmishandelaar Leon C.", schrijft SBS6 bij de onderstaande video.

Uitdagen
De Instagramgebruikers vragen zich af of de vrouw niet overdrijft en twijfelen aan de geloofwaardigheid van deze opname: "Ze daagt hem gewoon uit, ze is hem aan het voeren en ze weet dat stegeman meeluistert, hij hoort alleen maar, maar hij ziet niks, dus laat zij maar bewijzen of het zo is", aldus een kijker. Bekijk hieronder de video zelf.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's