URK! gemist? Mathilde moet wennen aan links rijden in Engeland: "Ik reed niet op de goede weghelft"

URK! gemist? Mathilde moet wennen aan links rijden in Engeland: "Ik reed niet op de goede weghelft"

<em>URK!</em> gemist? Mathilde moet wennen aan links rijden in Engeland: &quot;Ik reed niet op de goede weghelft&quot; Dinsdag in URK! zagen we Mathilde en haar moeder in Engeland. Moeder deed het bij het wegrijden al bijna in haar broek want Mathilde moest namelijk even wennen aan het links rijden. Met veel gescheld en getier vertrokken ze. "Ik reed niet op de goede weghelft", aldus een lachende Mathilde. Bekijk het fragment uit URK! hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is elke week op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in URK! laat tante Mathilde haar nichtje krijsen! Bekijk deze video » Vanavond in URK! wil Mathilde een tweede kind (video) Bekijk deze video » Vanavond in URK! betwijfelt Ap Teuns smaak: "Is er überhaupt wel een markt voor jouw smaak?" Bekijk deze video »
Woensdag 17 januari om 16:43

Dinsdag in URK! zagen we Mathilde en haar moeder in Engeland. Moeder deed het bij het wegrijden al bijna in haar broek want Mathilde moest namelijk even wennen aan het links rijden. Met veel gescheld en getier vertrokken ze. "Ik reed niet op de goede weghelft", aldus een lachende Mathilde.

Bekijk het fragment uit URK! hieronder

URK! is elke week op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's