In beeld: enorme ravage in uitgebrande parkeergarage Den Bosch (video)

In beeld: enorme ravage in uitgebrande parkeergarage Den Bosch (video)

Donderdag 18 januari om 18:36

In beeld: enorme ravage in uitgebrande <em>parkeergarage Den Bosch</em> (video) Verwoeste auto's en fietsen door een brand in een parkeergarage in Den Bosch. Door de brand is ook de constructie van het bovenliggende wooncomplex beschadigd geraakt, meldt de gemeente. Bewoners van 22 woningen kunnen daardoor niet terug naar huis. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: grote brand in parkeergarage Den Bosch, auto rijdt in op muur (video) Bekijk deze video » Frits Wester: 'Akkoord spreidingswet is een pijnlijke afgang voor Dilan Yeşilgöz' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: lange files in Duitsland door sneeuw, Rode Kruis deelt koffie en thee uit (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
In beeld: enorme ravage in uitgebrande parkeergarage Den Bosch (video)

Verwoeste auto's en fietsen door een brand in een parkeergarage in Den Bosch. Door de brand is ook de constructie van het bovenliggende wooncomplex beschadigd geraakt, meldt de gemeente. Bewoners van 22 woningen kunnen daardoor niet terug naar huis.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's