Kook van jou: Ray raakte baan kwijt door angststoornis en verloor zijn moeder

Kook van jou: Ray raakte baan kwijt door angststoornis en verloor zijn moeder

<em>Kook van jou</em>: Ray raakte baan kwijt door angststoornis en verloor zijn moeder In Kook van jou vertelt Ray openhartig over een heftige tijd. Hij verloor zijn baan en had daardoor zes maanden lang geen inkomen. Een angststoornis maakt het leven nog veel ingewikkelder, zo vindt hij het erg moeilijk om hulp in te schakelen. Ray werd altijd goed gesteund door zijn moeder, maar zij is pasgeleden overleden… Bekijk de beelden van Kook van jou hieronder. Kook van jou is iedere zaterdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kook van jou terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Tina Nijkamp sneert naar Yvon Jaspers: 'Doet kinderachtig tegen kandidaten en lijkt minder geïnteresseerd' Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Haico voelde altijd dat hij geen aantrekkelijk persoon was Bekijk deze video »
Vrijdag 19 januari om 14:30

In Kook van jou vertelt Ray openhartig over een heftige tijd. Hij verloor zijn baan en had daardoor zes maanden lang geen inkomen. Een angststoornis maakt het leven nog veel ingewikkelder, zo vindt hij het erg moeilijk om hulp in te schakelen. Ray werd altijd goed gesteund door zijn moeder, maar zij is pasgeleden overleden…

Bekijk de beelden van Kook van jou hieronder.

Kook van jou is iedere zaterdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kook van jou terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's