Vandaag Inside: René van der Gijp is fan van de Bankzitters: 'Leuke jongens'

Vandaag Inside: René van der Gijp is fan van de Bankzitters: 'Leuke jongens'

Vandaag Inside: <em>René van der Gijp</em> is fan van <em>de Bankzitters</em>: 'Leuke jongens' In *Vandaag Inside *blijkt René van der Gijp een groot fan te zijn van de Bankzitters. De heren aan tafel klinken verrast en bekennen de jongens eigenlijk niet te kennen. Het gênante eraan is dat Johan Derksen, de Bankzitters, een keer ontmoet heeft en met ze op de foto is gegaan. De ontmoeting is Derksen niet bijgebleven. Gelukkig zijn er altijd nog de beelden! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wordt Angela de Jong de plaag van politici? Johan Derksen ziet het wel zitten (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Caroline van der Plas ziet eruit als een vogelverschrikker' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Caroline van der Plas bijt van zich af: 'Opmerkingen Eus in Vandaag Inside hebben me heel erg geraakt' Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 20 januari om 10:09

In *Vandaag Inside *blijkt René van der Gijp een groot fan te zijn van de Bankzitters. De heren aan tafel klinken verrast en bekennen de jongens eigenlijk niet te kennen. Het gênante eraan is dat Johan Derksen, de Bankzitters, een keer ontmoet heeft en met ze op de foto is gegaan. De ontmoeting is Derksen niet bijgebleven. Gelukkig zijn er altijd nog de beelden!

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's