Johan Derksen: 'Caroline van der Plas ziet eruit als een vogelverschrikker' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Caroline van der Plas ziet eruit als een vogelverschrikker' (Vandaag Inside)

Vrijdag 19 januari om 08:10

De liefde tussen Johan Derksen en Caroline van der Plas is de laatste maanden enigszins bekoeld: 'Ze is zichzelf voorbijgelopen en ze denkt dat ze overal aan iedere tafel en in ieder radioprogramma moet zitten. Het gaat niet meer over de inhoud, het gaat louter nog over Caroline', adus die eerste bij Vandaag Inside.

'Vogelverschrikker'
Op zich vindt hij haar een 'tof wijf' maar toch heeft hij ook nog wel wat aan te merken op het uiterlijk van de sympathieke BBB-politica: 'Ze ziet er langzamerhand uit als een vogelverschrikker. Ze heeft zich helemaal afgebrand, dat mens moet doodmoe zijn.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: '<em>Caroline van der Plas</em> ziet eruit als een vogelverschrikker' (Vandaag Inside) De liefde tussen Johan Derksen en Caroline van der Plas is de laatste maanden enigszins bekoeld: 'Ze is zichzelf voorbijgelopen en ze denkt dat ze overal aan iedere tafel en in ieder radioprogramma moet zitten. Het gaat niet meer over de inhoud, het gaat louter nog over Caroline', adus die eerste bij Vandaag Inside. 'Vogelverschrikker'Op zich vindt hij haar een 'tof wijf' maar toch heeft hij ook nog wel wat aan te merken op het uiterlijk van de sympathieke BBB-politica: 'Ze ziet er langzamerhand uit als een vogelverschrikker. Ze heeft zich helemaal afgebrand, dat mens moet doodmoe zijn.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas bijt van zich af: 'Opmerkingen Eus in Vandaag Inside hebben me heel erg geraakt' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's